Παοκ Βιερινια - Αντρέ Βιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Ρήξη πρόσθιου / Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o .

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων . Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o .

Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. ΠÎ'ΟΚ Î'ΡΗΣ 1-1 ΤΟ Î
ΠÎ'ΟΚ Î'ΡΗΣ 1-1 ΤΟ Î"ΚΟΛ ΤΟΥ Î'ΙΕΡΙΝΙÎ' - YouTube from i.ytimg.com
Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ . Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Υπάρχει φάουλ στο γκολ του μούργκ; . Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 αυγούστου του 2017, ο βιερίνια υπέγραψε ξανά στον παοκ για 3 χρόνια με .

Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ.

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 αυγούστου του 2017, ο βιερίνια υπέγραψε ξανά στον παοκ για 3 χρόνια με . Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Υπάρχει φάουλ στο γκολ του μούργκ; . Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ . Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων .

Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 αυγούστου του 2017, ο βιερίνια υπέγραψε ξανά στον παοκ για 3 χρόνια με .

Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o . Ομιλητές Φερέιρα και Î'ιεϊρίνια σε εκδήλωση του Î'ΠΘ
Ομιλητές Φερέιρα και Î'ιεϊρίνια σε εκδήλωση του Î'ΠΘ from www.paokday.gr
Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Υπάρχει φάουλ στο γκολ του μούργκ; . Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων . Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 αυγούστου του 2017, ο βιερίνια υπέγραψε ξανά στον παοκ για 3 χρόνια με . 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη.

25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια:

Υπάρχει φάουλ στο γκολ του μούργκ; . Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων . Έπειτα από πέντε πετυχημένα χρόνια στην ομάδα της γερμανίας και συγκεκριμένα στις 31 αυγούστου του 2017, ο βιερίνια υπέγραψε ξανά στον παοκ για 3 χρόνια με . Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ . Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38.

Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Υπάρχει φάουλ στο γκολ του μούργκ; . Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ .

25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Î'ντρέ Î'ιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Ρήξη πρόσθιου
Î'ντρέ Î'ιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Ρήξη πρόσθιου from www.pagenews.gr
Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ.

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια.

Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο εξαιρετικός πορτογάλος εξτρέμ ήρθε για πρώτη φορά στον παοκ το 2008. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ . Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων . Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o . Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια.

Παοκ Βιερινια - Î'ντρέ Î'ιεϊρίνια: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Ρήξη πρόσθιου / Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o .. Ο βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε την πέμπτη (23/9) ωστόσο οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του παοκ λένε ότι την παρασκευή θα τεθεί στη διάθεση του . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Βιεϊρίνια από καρδιάς για τη σκευωρία της εεα, παοκ και ιβάν σαββίδηο αρχηγός του παοκ αντελίνο βιεϊρίνια μίλησε για όλα και για όλα σε μια εκ βαθέων .

Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει  παοκ β. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ.