Τηνοσ Φωτια : ΦΩΤΙΑ Archives - naxostimes.gr : Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ KAVOS ΚÎ'ΛΟ ΧΩΡΙΟ from www.holiday.gr
Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση.

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. ΦΩΤΙÎ' Archives - naxostimes.gr
ΦΩΤΙÎ' Archives - naxostimes.gr from www.naxostimes.gr
Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο.

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε .

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα .

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. ΦΩΤΙÎ' Archives - naxostimes.gr
ΦΩΤΙÎ' Archives - naxostimes.gr from www.naxostimes.gr
Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία .

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση.

Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Φωτιά στο όρος ξέσπασε πριν λίγα λεπτα … στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας του . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου.

Τηνοσ Φωτια : ΦΩΤΙÎ' Archives - naxostimes.gr : Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην τήνο, στην περιοχή του πόρτο σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα .